Uitnodiging

Natuurlijk heb je het lef op 5 november!

Ontmoet stads- of dorpsgenoten op een andere manier.

Laat je verrassen op de Dag van de Dialoog op 5 november 2014. Vertel je eigen verhaal en beluister die van andere mensen. Het gespreksthema is Leven met Lef. Dit jaar vinden de Wijkse Dialoogdagen op één dag plaats op drie locaties in Wijk bij Duurstede.

In het Theater Calypso, de Grote Kerk op het marktplein en Café Ome Ko komen tafels te staan, waaraan kleine groepen mensen met elkaar in gesprek gaan. Een gespreksleider hanteert daarbij de ‘dialoogmethode’; die bedoeld is om in korte tijd veel waardevolle ervaringen en zienswijzen te kunnen delen. Het is leuk en inspirerend. Je ontmoet nieuwe mensen uit je gemeente. Je leert ze kennen. Iedereen voelt zich daardoor nog meer thuis. Op die manier werken we samen aan een betere samenleving.

Welkom vanaf 19.00 uur in Theater Calypso. Om 19.30 uur start het programma.

Ben je nu al enthousiast? Gelijk inschrijven kan!

Inschrijven

Vraag je buren en andere bekenden mee! Het wordt een evenement vol verhalen en ontmoeting in het hart van de gemeente. Zeker 250 mensen deden het afgelopen jaar mee in de Gemeente Wijk bij Duurstede.

We zoeken ook altijd nieuwe gesprekleiders, mensen voor de organisatie en sponsoren. Denk er eens over. Bel met Willemien van Otterlo: 06-22050280 of Sietske Cuhfus 06-51241646.